Італійські трави з часником і орегано 500 г ХоРеКу
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 0205014
145 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (68) 369-75-33
- 0 (800) 21-53-46
Спецію часник використовують практично в будь-яких стравах, крім, невидимого, десертів.
Також часник не поєднується з рибою (але чудово підходить до морепродуктів). Часник переважно виражена "М'яна пряність" і особливо "Колбасна пряність". Його можна сміливо додавати в будь-які м'ясні страви. Чудово підходить до баранини. Під час тушкування птиці та дичини спробуйте поєднання часнику з кислими сортами яблук або зливу.
Сушений часник застосовується замість свіжого під час смаження та варіння м'яса та птиці, приготування супів, холодневої та драгли, домашніх ковбасок, грибних і овочевих солінь. М'ясо натирається сушеним часником перед приготуванням, а в супи часник додається за 3-5 хвилин до готовності.
Основні | |
---|---|
Склад | Майоран, тимьян (чебрец), паприка красная кусочками 3*3, чеснок сушеный гранулированный, лук сушеный гранулированный 1*3, базилик сушеный, розмарин, орегано, мята |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 500 г |
Призначення | Згідно з вашими кулінарними рецептами. |
Виробник | ТОВ "Океан смаку" |
Склад (укр.) | Майоран, тим'ян (чебрець), паприка червона шматочками 3*3, часник сушений гранульований, цибуля сушена гранульована 1*3, базилк сушений, розмарин, орегано, м ята. |
Термін зберігання | 24 міс. |
Умови зберігання | Зберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%. |
- Ціна: 145 ₴